Tjockskalle

Det känns som att mitt huvud väger ett ton, ögonen rinner, näsan krånglar och jag nyser nästan hela tiden men annars är det bra! Jag har legat i sängen i stort sett hela dagen och trixats med en massa koder hit och koder dit. Nu är jag i alla fall nöjd för stunden med utseendet här på min blogg så nu får det nog vara nog med koder i alla fall för en liten stund.

Glömt att ta mina tabletter har jag gjort också. Sinova, som lindrar förkylningssymptom i näsan och bihålorna, är det jag tar om någon undrade. Sex tabletter om dagen poppar jag just nu vilket brukar funka prima!

Nu var det tanken att det skulle vara en bild på förpackningen här också men det trilskades så det får gå utan bild!

Startin' fresh

Alldeles nyss tog jag bort alla gamla inlägg för att börja på nytt igen. I och med att bloggen fick ett litet "ansiktslyft" kändes det bra att rensa bort allt gammalt. Jag hade ändå bara skrivit ett par inlägg så det var inte särskilt mycket som ni gick miste om..

Idag fick jag i alla fall ett röstkort i brevlådan. Det känns vuxet och fint att jag ska få vara med och bestämma vilka det är som ska forma framtidens Sverige. Jag har bestämt mig för vilka jag ska rösta på och allting känns bara bra just nu. Utan att avslöja för mycket kan jag erkänna att jag är blå, blå, blå.

Visa fler inlägg