Natti natti

Händerna har små torrsprickor, hälarna värker, ryggen ömmar och jag är trött så in i.. Nåväl, jag har i alla fall lyckats tjäna ihop runt 800 kronor idag och det tackar jag inte nej till. Barnen kan vara hur jobbiga som helst ibland men när de väl är snälla och gulliga så väger det upp allt det jobbiga. Satt och räknade pengar (som vanligt) och nu börjar jag snart komma upp i ganska stora summor. Tror att jag ska börja vara lite försiktig med mina stackars slantar så att jag kan spara ihop riktigt mycket pengar.

Funderar på att gå och lägga mig nu faktiskt. Kom hem 20 i ett i natt, somnade runt två, gick upp kvart över sju och har jobbat i nio och en halv timme. Jag är ganska trött vill jag lova!

Is everybody going crazy?

Sitter och kikar på Harry Potter och Hemligheternas Kammare i väntan på Lisa. Hon kommer inte förens halv åtta så jag har gott om tid på mig. Jag har redan sminkat mig och fixat håret så nu ska jag bara byta om. Förresten så bestämde Amanda och jag idag att vi skulle gå och se Harry Potter på bio igen på onsdag eftersom hon ändå är ledig. Haha, jag får inte nog!


Har pappas gamla tröja på mig, Rock SM 1988!

Hej mitt vinterland

Idag har vi snöstorm här och jag ser knappt någonting ut genom mitt fönster. Mysigt.. Vaknade imorse av att Amanda skickade sms vid kvart över åtta och frågade om jag var vaken, vilket jag inte var. Hon skulle hämta mig 20 i nio eftersom vi skulle till kyrkan så det var bara att gå upp och slänga på sig kläderna.

Nu är jag i alla fall hemma och ska försöka få i mig någon form av lunch och ivkäll blir det bio! Glad första advent, eller vad man nu säger!Visa fler inlägg