Doctor, doctor

Sjukhusserier, vad är det egentligen med sjukhusserier? Varför är vi så beroende av sjukhusserier? Scrubs, Grey's Anatomy, Cityakuten, House och så vidare. De två förstnämna är mina obsessions. En lite roligare, en lite dramatisk och allvarlig. Jag måste erkänna att jag är ganska fascinerad av läkare! Egentligen skulle jag gärna ha blivit läkare men jag har inte hjärnan, lugnet och så är jag väldigt äckelmagad så det skulle nog aldrig fungera.

Här är i alla fall den mest rörande och finaste säsongsavslutningen jag någonsin har sett, jag grät i två timmar efter att avsnittet tog slut:

26 oktober

Idag gick jag upp vid tolv, inte bra! Seriöst jag skulle börja gå upp tidigt men det är svårt när man inte har någon anledning att gå upp. Jag ligger vaken en stund vid halv elva för det är då dem brukar ringa ifrån fritids om jag behöver jobba men om jag inte får något samtal kan jag lika gärna somna om. Förresten så är jag sjukt sugen på att baka någonting gott men jag har lovat mig själv att inte äta någonting onyttigt förens i helgen..

Funderar på om jag ska ha en riktig städdag bara för att ha någonting att roa mig med. Köket behöver städas, båda badrummen, hallen och såklart mitt sovrum. Kanske lika bra att börja på en gång!

Förresten så fick jag ett sms ifrån Vila butiken i Viborg i natt om att det var klubbkväll eller något. Ganska udda med tanke på att jag aldrig har varit där, jag har inte ens varit på Jylland som staden ligger på.. Spännande!

Fly away

Även om jag är galet förtjust i vintern med allt julmys och den vackra snön så längtar jag faktiskt tillbaka till sommaren, jag vill ut och resa! Det har faktiskt blivit ett par vändor utomlands det här året: Norge, Danmark, Frankrike och England. Det skulle vara så otroligt skönt att bara åka iväg till solen och bara ligga på en strand, sola och läsa bra böcker. Ska faktiskt ta och kika på ett par resor just nu. Skulle vilja få med mig Amanda, min trogna resekamrat som jag har varit i sju olika länder tillsammans med men hon har skolan att tänka på och dessutom är hon i Italien just nu, utan mig!

Visa fler inlägg