Sverige, Sverige älskade land

(Fast det är extremt pinsamt att vi har röstat in Sverigedemokraterna i riksdagen. SKÄMS SVERIGE!)

Nu sitter jag hemma i mitt hus och njuter av att vara hemma. Förra veckan var både underbar och hemsk. England är ett land som jag gillar och jag kommer nog att besöka London igen, inte minst för att hälsa på Jenny som jag träffade av misstag när jag skulle ut på pub med ett par tyskar. Samtidigt var familjen hemsk så jag var tvungen att åka. Jag orkade inte byta familj utan kände att det vore bäst om jag åkte hem. Jag jobbade tusen gånger mer än vad jag egentligen skulle göra, ungen var jobbig och extremt bortskämd och föräldrarna pratade knappt med mig. Jag kände mig som en slav helt enkelt. Nu är jag i alla fall hemma och ska ringa ett samtal för att skriva upp mig på vikarielistan på dagiset som jag jobbade på i somras så att jag kan få lite pengar i alla fall.

Nej, nu ska jag tvätta bort gårdagens smink med mina nya hudvårdprodukter som jag köpte på Gatwick och sen kika i den nya Jotex-katalogen fylld med julsaker. Åh, det är skönt att vara hemma!!

I'm coming back home

Allvarligt talat, England blev inte som jag trodde. Jag är mer som en slav än en au pair och imorgon ska min pappa se till att jag kan ta mig hem. Sverige, här kommer jag!

London Calling

Ganska upptagen här i London. Förresten så fattar jag inte riktigt hur man får igån Internetet så jag snor av en granne eller något (schhhh). Ska försöka hitta något bra café att sitta på så att jag kan uppdatera oftare. I alla fall, jag är i London nu och har gått runt hela dagen och kikat runt här i området. Galet mycket folk, galet mycket bilar. Galet helt enkelt. Imorgon ska jag gå på en Irländsk pub med ett par andra Au pairer i område så det borde bli trevligt. Slänger in en bild på mitt rum och sen hörs vi när vi hörs!

Förresten, varför har man skor på sig inomhus hela tiden? Varför?

Visa fler inlägg