Tunnelbanedag

Alltså TESCO är livsfarligt, jag lovar. Vi skulle bara dit för att köpa lite kvällsmat men det slutade med att jag kom hem med bra mycket mer än jag tänkte. Curlywurlys, Crunchies, Turkish Delight, en macka, Ben&Jerry's (som jag visserligen delade med Emma) och så fem liter vatten.

Idag har vi helt ärligt mest åkt tunnelbana för att jaga runt efter saker som Elin skulle ha eller hade glömt hemma. Imorgon ska vi försöka var lite mer produktiva. Vi ska ta oss in till Camden tidigt för att gå till en agency som två andra tjejer här på Gästhemmet rekomenderade så att vi kan få en lägenhet någon gång och så ska vi passa på att dela ut CVn och ringa om NI-nummer. Vi är lite sega starten men nu är vi förhoppningsvis på banan igen.

Hej från London

Ja, nu är jag här. I London. Det känns som en hel evighet sen jag vaknade vid fyratiden imorse, tog mitt pich och pack och vandrade till stationen. Den här dagen har minst sagt varit lite galen och kaosartad. Allting började med att taxi-gubben blev stannad av polisen och fick böter, varför vet vi inte, och sen hamnade vi i världens ghetto. Ingen bra start kanske.

Just nu är ingen av oss särskilt pepp på någonting. Vi är trötta, ogillar området och allting känns bara krångligt och jobbigt. Imorgon tänkte vi ta lite nya tag, åka in till "riktiga" London, försöka fixa lite saker och så. Annars är de allra flesta av oss (vi är numera fem istället för tre) ganska öppna för att åka hem igen. Åker vi hem har vi i alla fall gjort ett ärligt försök här, fast riktigt hem kommer jag nog inte utan då får det nog bli någon annanstans för nu klarar jag inte av att flytta hem en gång till, det är jag för stolt för.

Nej ni, gott folk, nu ska jag försöka vila, peppa och greja så får vi hoppas att morgondagen blir en bättre dag!

London calling to the faraway towns

Nu ni gott folk, idag är det äntligen dags! Just nu sitter jag och Emma på vårat plan med slutdestination: London. Herregud, vi bokade biljetterna redan i maj så vi har väntat ett bra tag på just den här dagen. Tio över nio landar vi på Gatwick, sen ska vi bara vänta på Sanna i ett par timmar och sen drar äventyret igång. Jag tror till och med att vi ska gå karneval i Notting Hill ikväll. Ja, nu finns det ingen återvändo, let's do this!

Visa fler inlägg