Bills, bills, bills

Äntligen är jag hemma i härliga Närke, eller ja det kanske inte är så härligt just nu. Så fort vi åkte in i Östergötland blev det plötsligt väldigt snöigt på marken vilket var ganska deprimerande.. I alla fall så kom jag hem till ett ganska stökigt rum (eftersom jag inte orkade städa klart i torsdags) och tre nya checkar. Just nu har jag sju stycken checkar som ligger och skräpar på mitt rum which is ridiculous. Mitt mål nästa vecka får bli att ta mig till banken för att fixa in mina små slantar på mitt sparkonto. Det är sjukt mycket saker jag ska fixa nästa vecka, tror att min att göra-lista snart är en kilometer lång! När jag blir vuxen, kanske när jag fyller 25, ska jag bli duktigare på att inte samla på mig massa saker på hög. Egentligen har jag inte ens skrivit en att göra-lista så jag ljög lite men jag ska nog göra en nu bara för att.

Nu börjar klockan bli sen och jag stavar fel hej vilt så nu kanske jag ska ta och sova. Här nedan har vi förresten min fina lilla check-hög, brusig och suddit med mitt skrynkliga lakan som bakgrund. Natti!

I Skåneland

Sitter och kikar på Modern Family i Lund och lyssnar på de helt nyskrivna låtarna till Glee, multitasking kallas det! Låtarna är faktiskt riktigt bra och självaste Max Martin har varit med och skrivit åtminstånde en av låtarna. Här kan man lyssna! Nu ska jag borsta tänderna och sen gå och sova. Det blir frukost imorgon klockan halv nio, lite shopping och sen en fem timmars bilresa hem så det är bäst att sova ut ordentligt!Här har vi "vardagsrummet" och sen sovrummet, mysigt!

Trassel

Gooood morgon! Eller god förmiddag som min bror envisas med att säga om man råkar vakna efter klockan nio, vilket jag faktiskt inte gjorde idag. Jag har hunnit kika på ett avsnitt från nya säsongen av Top Model, äta frukost, sminka mig och så har jag beställt lite saker till mormors kalas. Snart borde jag kanske börja klä på mig också (och packa) för snart åker vi mot Lund. Jag ska till och med packa ner min bikini för det finns en pool på hotellet och det måste utnyttjas. Mitt hår ser ut som ogräs idag så det får bli en tofs, herregud jag måste verkligen klippa mig snart. Ja, ni ser ju själva hur mycker jag verkligen älskar mitt vackra hår. Personligen så älskar jag i alla fall att bilden är sjukt brusig eftersom någon, vi nämner inga namn, glömde att hon hade dragit upp ISOn till 1600..Morgonens outfit: min finaste Polly-tröja och ett par rutiga pyjamasbyxor, fab!
Visa fler inlägg