Tidsfördriv

Håller på med en ny design. Igen. Den som jag har nu var bara något som jag slängde ihop snabbt för att jag tröttnade på den gamla. Har funderat, knåpat och pysslat i flera dagar nu så snart borde den vara klar. Om inte annat så är det ett ganska bra tidsfördriv när man inte orkar plugga, vilket jag förresten MÅSTE göra nu..Oooh hemligt, hemligt!

Det är som natt och dag

Åh det är ungefär nu som alla mina älskade dokumentärer börjar men ikväll blir det inget sådant för min del! Det beror dels på att jag tänkte passa på att ta igen lite förlorad plugg-tid och dels på att om jag fortsätter kolla så mycket dokumentärer om hemska saker så kommer jag snart att bli totalt paranoid! Så ikväll byter jag ut alla ruskiga men bra dokumentärer till en skrämmande tråkig bok. Mhm, livet är en fest!Spring Awakening

Sju svåra år

Det är när man vaknar (alldeles för tidigt i mitt tycke) och ser ut och känner sig som sju svåra år man ångrar att man inte gick och la sig i tid. Jobb nu från 8:15-17:00 och sen hade jag lovat mig själv att städa rummet idag. Jag gissar på att jag kommer att stupa ikväll vid klockan åtta sisådär. Hej!
Visa fler inlägg