Step by step

1. Här har jag bara ljusat upp den lite i Camera Raw och sen ändrat vitbalansen en aning.2. Tog bort ett par finnar och gjort lite contouring och highlighting.3. Gjorde väggen en smula mörkare.4. Ändrade lite i curves för att få lite mer kontrast.5. Gjorde bilden svartvit6. Ändrade lite levels för att få ännu mer kontras och la till lite skärpa. Klart!

Welcome to Narnia

Idag är jag en uttråkad stackars krake. Vaknade tidigt och hade världens huvudvärk så jag somnade om. Jag låg ute i hängmattan och läste ett tag, fotade lite och nu sitter jag och kollar på Billy Elliot igen. Den är så fin att jag kan kolla på den hur många gånger som helst, den och såklart alla Harry Potter-filmerna.


60 dagar...

Sommarnatt

Okej jag ska sluta tjata om vädret men jag är faktiskt svensk (och svenskar tjatar alltid om vädret) och sen var det faktiskt 42 grader varmt i solen hemma hos oss ett tag. Fyrtiotvå-freaking-grader! Ville bara säga det liksom.

Sitter och kollar på Billy Elliot för typ tredje gången den här veckan, snörvlar och äter popcorn. Jag var korkad och tog ingen allergitablett idag så jag mår inte helt kalas om vi säger så. Jag har varit ute hela dagen och trots att jag smörjde in mig har jag blivit lite bränd på ryggen och på näsan, men jag överlever nog. Fixade poolen, hängde upp en till hängmatta och hjälpte mamma och pappa att skruva ihop en trädgårdsbänk så lite händig har jag allt varit idag. Nej, full koncentration på filmen nu!


Visa fler inlägg