Grått och regnigt

Trotsade regnet och tog en lång promenad med Amanda förut. 6.2 kilometer och en massa prat hann vi med så det var bra! Som vanligt pratade vi mest om mat, konstiga minnen och om saker vi hatar. Vanligtvis brukar vi prata om Harry Potter också men av någon konstig anledning gjorde vi inte det idag. Jag såg ett halvt rådjur som var det äckligaste jag har sett på länge och sen en trana (dock levande) som höll på att ge mig en hjärtattack.

Wake up in the morning feeling like Farrah FawcetteBehövde få iväg luggen från ansiktet, känner mig numera som Farrah Fawcette fast the light version. För övrig så tror vi att jag nu ÄNTLIGEN ska få hem PhotoShop efter att ha krånglat med det sedan i februari. Det är tur att man får lägga upp min bildredigeringskurs hur man vill för annars skulle jag vara körd!

It's decided

Here we go, igår bestämde jag och Sanna att vi drar till London den 22:a augusti. Så om 143 dagar flyttar jag utomlands!! Det ska bli så galet kul men det finns en hel del saker jag måste fixa innan det är dags men nu är det bestämt i alla fall. Nu ska jag kolla efter lite lediga jobb och sen träffa Amanda.

Egentligen är jag sugen på att cykla men alla våra cyklar har antingen punka eller så är nyckeln till låset borta..

Visa fler inlägg