Come what may

Idag kom sommarvärmen tillbaka med besked. När jag klev utanför dörren imorse var det som att gå in i en varm vägg. Ja, en fin pollenchock fick mina ögon i alla fall. Jag skulle gå och hämta Gustav men var tvungen att gå hem efter halva vägen och skölja ansiktet för att ögonen bara rann, det var så illa att jag tvungen att gå och blunda eftersom det sved så mycket. Man skulle egentligen ha tagit ett kort för jag hade bokstavligt talat mascara i hela ansiket. Annars har det inte hänt särskilt mycket spännande förutom att mina hörlurar har gått sönder.. Nej hörrni, vi hörs i juni istället så får vi se om det har hänt någonting mer spännande!

Hey, soul sister(s)

Det började med att jag skulle måla Karins naglar och slutade med att vi båda satt med våra iPhones och tog en massa kort, Carolina kom med på ett hörn också fastän hon har en HTC och egentligen inte tillhör klubben. Kvalitén blir ju heeelt fantastisk när man tar med kameran på framsidan, kul var det i alla fall!

Hello? Is it me you're looking for?Den här bilden får mig alltid att skratta. Jag älskar fyndiga människor. Men det var egentligen inte det jag ville berätta utan bilden är mest till för utfyllnad och så. Gissa vad jag gjorde igår? Jag somnade innan klockan tolv! Jag kan inte minnas senaste gången jag gjorde det. That's one small step for Charlotta, one giant leap for mankind.
Visa fler inlägg