För ett år sedan

Idag är jag trött, som vanligt. Det är grått och tråkigt ute och jag ligger i sängen och väntar på att vår landlord ska komma tillbaka med någon grej till duschen. Förra året såhär dags jobbade jag tydligen och snö var det också! Idag var det till och med för varmt för att ha mössa. När jag kommer hem om 21 dagar (woho) hoppas jag på en massa snö, i alla fall lite. På tal om att åka hem så måste jag fortsätta min julklappsjakt och så måste jag införskaffa mig en våg så jag vet hur mycket min väska väger, det börjar bli dags nu!

Julmys

Äntligen helg! Jag har längtat efter sovmorgon hela långa veckan och idag fick jag äntligen sova lite. Efter en liten dusch och Mysteriet på Greveholm åkte jag in till IKEA för att inhandla lite julsaker. Jag kom hem med en hel hög ljus, pepparkakor, glitter, glögg och inslagspapper. Nu är mitt rum lite julmysigt lagom till första advent, bara lite snö som saknas nu men det lär väll inte hända än på ett tag.Ändrade designen lite snabbt förresten så tryck F5 för att uppdatera!

Let me get what I want this time

Hej och hallå! Idag mår jag lite bättre fastän min näsa har börjat rinna något så förskräckligt. Det har inte hänt så mycket idag men jag bara måste visa er reklamen som jag dör sötdöden på varje gång jag ser den på TV. Hur gullig är inte den här på en skala? Annars är det lite dåligt med julmys här måste jag säga. Måste julpimpa mitt rum lagom till helgen och första advent!

Visa fler inlägg