This room

Eh, ja vad ska vi kalla det här egentligen? Jag tänkte att det var enklare att visa rummet genom en liten fin video men jag vette sjutton alltså. Vill ju inte direkt påstå att jag är bra på att beskriva saker, herregud alltså. Nåväl, här kommer min första "videoblogg" som alltså är en lite room tour!

Who's there?


Gissa vad vi ska fira här ikväll? Jag kom hem igår efter en sväng i kyrkan och på stan och hela huset var Halloween-pimpat. Ikväll ska barnen ha en liten fest med ett par av sina vänner och sen blir det Trick or Treat. Just nu är dom i skolan så jag har lite egentid och passar på att tvätta, städa mitt rum och sen ska jag åka in till Putney för att köpa lite nödvändigheter, typ bomullsrondeller, inte så spännande..

It's the title

Nu är äntligen lovet över här hemma vilket innebär att jag jobbar sex timmar per dag istället för tolv. Så nu kanske jag kan börja uppdatera bloggen lite oftare för de här två veckorna har jag inte orkat. Visserligen har jag inte gjort så mycket mer än att jobba och sova. Eller jo, jag råkutade till kyrkan i torsdags och har fortfarande träningsvärk efter det, snacka om att vara otränad.. Imorgon ska jag dit igen men då ska jag inte springa som tur är.

Idag har jag sovit länge, länge och sen åkte jag in till stan. Småhandlade lite på världens bästa H&M på Regent Street och annars gick jag bara runt och spanade i affärer. Såg Louis Walsh, Jedwards manager och domare i X-Faxtor, så kändispoäng till mig! På tal om X-Factor så ska jag fortsätta kolla på det nu innan jag ska duscha och sen krypa ner i sängen.

Visa fler inlägg