Vemodet dröjer där än

Idag har jag seriöst promenerat helda dagen lång! Jag har har promenerat runt fyra olika parker och så en snabb vända på Westfield innan jag trött som attan landade i sängen igen. Undrar när jag senaste gick såhär mycket?! Det kan ha varit 2009 när jag och Louise promenerade som galningar hela påsklovet. Hursomhaver så har jag sjukt ont i ryggen, benen och höfterna. Det känns att jag fyller 20 år om fem månader, inte konstigt att jag har åldersnoja!

Och på tal om någonting helt annat, vad är det här för mystisk och läskig fågel som jag skådade vid Buckingham Palace idag? Är det en pelikan?

I can't win, I can't reign

Vet ni vad?! Våren har lyckats hitta hit till London - i februari! Herrrrrrrrrregud! Seriöst, Ranelid har helt förstört det ordet för mig. I torsdags höll jag i alla fall på att få värmeslag iklädd jeans och en tunn tröja, helt okej alltså. Bara för att fira tog vi en picknick i Hampstead Heath och lyckades pricka in en springtävling av något slag. Så det blev alltså trevligt sällskap, fika och underhållning!

Annars har jag inte gjort så mycket spännande i veckan. Jag har mest vilat upp mig efter förra veckan från helvetet och så har jag tvättat. Jag upptäckte att det blir monstruöst mycket otvättade kläder när man inte tvättar på två veckor. Vår torktumlare är typ sämst och kläderna är fortfarande lite fuktiga efter två timmars torkande så jag fick fint hänga upp kläderna lite överallt i mitt rum, på TV:n till exempel. Sen har jag ju självklart hängt ganska mycket vid datorn och följt allt gällande vår nya lilla kunglighet, det så härligt att Victoria och Daniel nu äntligen har fått en liten prinsessa! Rojalist - javisst!

The BRITs

Hallå! Här sitter jag och kollar på The BRIT Awards 2012. Spännande, spännande eller ska vi chansa på att det blir storslam för Adele? Hon har redan vunnit 'Bästa brittiska kvinnliga artist' och än är kvällen ung. Annars, förutom att kolla på TV så har jag varit sjukt effektiv idag och hunnit med en massa bra saker. Jag hann dock inte göra pannkakor, det är pancake day här idag, det får bli imorgon istället!

Nej, nu ska sminket av och sen ska jag lägga mig i sängen och bara mysa och äta svenskt godis!



Carolina och jag hade en diskussion om tvättmedel häromdagen som spårade ur lite, därav min fina bild som jag gjorde till henne. Ville bara visa upp mitt mästerverk liksom!
Visa fler inlägg