Never had a dream come true

Jag har börjat skriva en hel hög inlägg under veckan men gett upp efter en mening eller två. "Hallå, idag har jag legat i sängen och läst och så åt jag flingor till frukost förresten!" Inte så intressant, eh?

Sedan sist har jag i alla fall blivit ett par snäpp brunare utan att vara orange, praise the Lord, blekt mina toppar och så har jag spenderat en del pengar på Westfield. Jag är dock fortfarande på jakt efter den perfekta väskan. Egentligen skulle jag vilja ha en Mulberry eller något annat tjusigt men jag har inte £5000 att lägga på en väska, sorgligt men ack så sant. Min perfekta väska får inte se för billig ut och inte vara för dyr, mission impossible alltså! Funderade på att skaffa mig tandställning också men det har jag inte heller råd med. Jag måste vinna på lotto snart alltså, alternativt gifta mig rikt. Siktar på Prins Harry, det blir perfa!


IWM

Igår åkte jag, Emilia och Victoria ner till Lambeth för att besöka Imperial War Museum. Det finns så himla många bra museum i den här staden som dessutom är gratis. Vi anlände runt ett och åkte därifrån vid fem och ändå hade vi bara lyckats ta oss igenom första och andra världskriget, det finns galet mycket att titta på.

Sen åkte jag upp till Oxford Street och trängde mig fram bland alla turister och övriga galningar för att få tag på lite brun-utan-sol inne på Selfridges, här ska jag banne mig inte vara likblek längre! So far so good, inga oranga katastrofer hittills. Jag minns allt för väl när jag i tvåan på gymnasiet lyckades bli mer orange än Snooki, hua!

Regn hos mig

Idag är London sådär ofantligt grått och regnigt som bara London kan vara. Det är konstigt för det regnar nästan alltid på torsdagar har jag märkt. Nåväl, jag var optimistiskt och tog inte med mig något paraply när vi skulle gå till skolan så jag var redigt blöt när jag kom in. Annars då? Jag vaknade med magvärken från helvetet och mådde dessutom illa men det var bara att gå upp och jobba ändå. Nu känns det lite bättre efter en stunds degande i sängen och ett varmt fejkbad, det vill säga att man täpper igen golvbrunnen i duschen så att det samlas massa vatten och så kan man sitta där och låtsat att man har ett badkar.

Så, vad händer i Sverige?

Visa fler inlägg