Utslagen

Idag hade jag turen att få ledigt ända fram tills jag ska göra middag, hurra! Det var minst sagt välbehövligt för jag har inte haft någon tid över den här veckan till att göra nödvändiga saker såsom att städa, rensa och att packa! Så, det var bara att kliva upp klockan åtta och börja leta efter kläder, sortera byrålådor, dammsuga, skrubba badrummet, packa och så vidare. Nu, fyra timmar senare, ligger jag helt utslagen på sängen men nu är både rummet rent och väskorna packade.

Tänk, såhär dags imorgon sitter jag på flyget och landar i Sverige om en halvtimma!

Frånvarande

Just nu sitter jag uppkrupen i en fåtölj och kollar på när barnen spelar Wii. Här i England är det nämligen half-term just nu vilket innebär att dom är lediga i tre lååååånga veckor och jag jobbar från åtta på morgonen till ungefär halv åtta på kvällen. Just nu är jag inte den piggaste människan i världen men om bara tre dagar åker jag hem till Sverige för lite semester! Jag bävar dock inför hur jag ska få med mig mina tunga väskor (33 kg) på tåget men det är ett problem för framtiden!

Så, nu vet alla att jag lever och varför jag är ännu mindre närvarande än vanligt!

Combo

Mina ögonbryn är en sorglig historia. När jag var 13-14 år började jag plocka dem och sen gick det utför! Jag har ett skolfoto från åttan där mina ögonbryn är ett par skrattretande streck. När jag slutade gymnasiet började jag spara ut dem och idag, nästan två år senare så har jag ännu inte lyckats få tillbaka hela brynen.

Så, för att se normal ut är det ett måste för mig att fylla i mina bryn. Jag har testat allt från olika ögonbrynspennor, brynskuggor och vanliga ögonskuggor men problemet är bara att det aldrig sitter på plats hela dagen. I helgen hittade jag min ultimata kombo, Illamasqua Sealing Gel och ett brynpuder. Själva grejen är att man blandar till en vattenfast smet, målar dit sina bryn och sen sitter det på plats hela dagen! Awesome!

Illamasqua Sealing Gel £10.50 / Sleek Brow Kit £7.99 / MAC #266 £16
Visa fler inlägg