NUXE Reve de Miel Lip BalmMina läppar har varit torra i flera månader nu vilket jag inte har varit särskilt lycklig över. Jag har försökt med Chapstick, Försvarets, Bio Oil och vid ett eller två tillfällen har jag till och med smörjt in läpparna med kortison i ren desperation. Ja, det här var då tills jag hittade den här lilla burken på Apoteket.

Okej, ärligt talat så har jag fortfarande lite torra och fnasiga läppar men det har blivit SÅ mycket bättre under de här två veckorna. Skillnaderna mellan det här läppbalsamet och ett vanligt läppcerat är ganska många. Låt oss börja med texturen, den är liksom lite kornig, ungefär som en skrubb. Det här försvinner dock så fort man smörjt in läpparna. Nästa grej är att finishen är näst intill matt, något som jag aldrig har upplevt hos ett läppcerat förut. Det bästa är dock den fantastiska hållbarheten! För någon dag sedan smörjde jag in läpparna innan jag gick och la mig och åtta timmar senare när jag vaknade kunde jag fortfarande känna det på läpparna. Det gott folk, det är en win!

Annars då? Jo, den kommer i en liten gedigen, frostad glasburk som jag tycker känns lite lyxig och eftersom den innehåller grapefrukt så luktar den härligt citrusaktigt. Kommer jag köpa den igen? Absolut, även om det förmodligen kommer dröja ett tag eftersom jag gissar att den kommer räcka ganska länge. Vart kan man köpa den? Här och här till exempel!

Majfavoriter1. Sleek Brow Kit, ett brynpuder som jag kort och gott gillar väldigt mycket. Billigt var det också!

2. Soap & Glory Hocus Focus, en skimrig lotion som jag blandar med min foundation.

3. MAC Harmony Blusher, det perfekta contouring-pudret (som även får tjänstgöra som bronzer) för oss bleka.

4. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh, min absoluta favorit parfym under våren och sommaren.

5. NUXE Rêve de Miel Baume Lévres, det absolut bästa läppbalsamet jag har testat. Recension kommer!

6. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, i denna värme är primer är primer ett måste och den här håller ögonskuggan på plats hela dagen!

7. Vichy Dermablend Setting Powder, ett finmalet trasparent löspuder som gör mitt ansikte alldeles lagom matt.

8. Bourjois Healthy Mix Foundation, den här är egentligen flera nyanser för mörk för mig men blandar man den med Hocus Focus och tar ett tunt lager ser man alldeles solkysst och fräsch ut!

Mina favoritborstar del 2

Ja, men då kommer tillslut del två på mina favoritborstar. Idag är det helt otroligt väder ute så jag har inget smink på mig (just nu i alla fall) och mina borstar var nytvättade så jag passade på att knäppa en bild ute på balkongen. Självklart så missade jag en borste men så får det vara!Real Techniques Base Shadow Brush - En fin liten multipurpose-borste som jag använder till att applicera ögonskuggor, concealer och ibland till att sudda ihop skuggor.

Real Techniques Accent Brush - En fenomenal liten borste som jag använder till att applicera ögonskuggor längs med nedre fransraden.

Real Techniques Deluxe Crease Brush - Ännu en borste med flera användningsområden. Jag har en till att sudda ögonskuggor med och en till concealer.

IsaDora Mineral Eyeshadow Brush - Den här borsten är gammal som gatan. Jag tror inte ens att den säljs längre för jag köpte den när jag gick i åttan vilket var sex år sedan (åh, nu kände jag mig uråldrig). Den används, som man nog förstår, till att applicera ögonskugga. Liten och smidig!

Sigma Blending E25 - Det här är Sigmas billigare kopia på MACs #217. Den här är lite spretigare och mjukare har jag för mig men den funkar ändå hur bra som helst till att sudda ögonskuggor eller att applicera en ögonskugga lite mjukt.

MAC #266SE - Den ser inte så mycket ut för världen men det är en riktigt smidig och tunn borste som jag använder till att fylla i mina ögonbryn eller att göra en eyeliner med hjälp av en ögonskugga.

MAC #219SE - Den här borsten liknar den ovan nämnda Accent Brush, jag använder den till att applicera ögonskuggor på små områden men även till att smudga typ eyeliner och liknande.

MAC #252SE - Oftast använder jag bara en hudtonad ögonskugga på ögonlocken och då är den här borsten fabulous. Eftersom den är stor går det på en nafs och det, gott folk, gillar jag!

MAC #210 - Och så har vi den lilla borsten som jag missade att få med på bild. Det är den tunnaste lilla eyelinerpenseln jag någonsin har skådat. Eftersom jag inte passar i tjock eyeliner är det här min lilla räddare, ingen annan eyelinerpensel duger längre!

Borstarna från Real Techniques går att köpa här, borsten från Sigma här och från MAC här.
Visa fler inlägg