KICKS Cream Blusher "Sugarbomb" | Review & Swatches

Wow. Den här C-uppsatsen går verkligen ut över min stackars blogg. Mina dagar spenderas hemma med mina otroligt oplockade ögonbryn och stressfinnar. Jag ser verkligen fram emot sommaren, då har jag tre hela månader där jag kan filma och blogga så mycket jag orkar!
 
Nåväl, för några veckor sedan köpte jag mitt allra första krämrouge. På senaste tiden har jag varit riktigt insnöad på lite mer naturliga och fräscha sminkningar och då tänkte jag att ett krämrouge kunde vara ett bra komplement. Valet föll på KICKS egna Cream Blusher i färgen Sugarbomb. Det jag gillar med det här rouget är att det går att lägga på så otroligt skirt. Jag är inte ute efter en stark färg på mina kinder just nu utan vill bara ha någonting som lite lätt piggar upp mitt ansikte, och det tycker jag att det här gör. Som ni kan se på mina swatches så är rouget rätt "glowy", något jag tycker ser otroligt fräsch och naturligt ut på huden. Jag brukar applicera det med fingrarna men jag har på känn att min Stippling Brush från Real Techniques skulle passa bra att använda också. Överlag så gillar jag det här rouget, det ger lagom med färg och ser riktigt naturligt ut på huden. Jag använder det med min nya BB Cream (kommer recension på den) och jag tycker att den håller riktigt bra. Den får lite extra poäng för att den endast kostar 99 kronor, dock skulle jag önska att den fanns i fler än tre nyanser.
 
 
0 kommentarer
publicerat i Recensioner
Taggar: Kicks, Recension, Review, charlottamydear, cream blush, skönhetsblogg, sugarbomb, swatch, swatches

Quick GRWM: Drugstore Makeup!

Alltså den här uppsatsen jag håller på och skriver just nu gör mig så omotiverad till allting. Helst av allt skulle jag bara vilja ligga i sängen hela dagen och tycka synd om mig själv men det går ju inte. Så, häromdagen när jag faktiskt skulle ta mig utanför mitt hus (vilket inte händer ofta numera) så slängde jag på mig lite smink och passade på att filma det! Jag körde en väldigt enkel och budgetvänlig sminkning, hoppas ni gillar videon!
 

NUXE Rêve de Miel Face Cleansing and Make-Up Removing Gel

För några veckor sedan klickade jag hem den här rengöringen som kommer ifrån NUXE. Egentligen brukar jag inte använda löddrande rengöringar men på morgonen föredrar jag faktiskt något gel-baserat framför ett rengöringsbalm. Det jag var mest orolig över var att den här rengöringen skulle torka ut min hud lika mycket som Boscias Tsubaki Cleansing Oil-Gel gjorde, som tur var så var den här inte alls lika uttorkande.
 
Rengöringen doftar honung, vilket jag gissar att man antingen älskar eller hatar. Personligen stör jag mig inte på doften men det är inte min favorit. Den löddrar inte särskilt mycket vilket jag bara upplever som positivt då jag inte är särskilt förtjust i produkter som löddrar överdrivet mycket. Det går att ta bort smink med den här rengöringen men jag upplever att den inte är särskilt effektiv för det här ändamålet, dessutom svider den lite i ögonen. Jag använder den på morgonen och då känns den riktigt uppfriskande. Direkt efter tvätt kan huden kännas en aning torr men den är inte stram eller obehagligt torr. Överlag gillar jag den här rengöringen, den gör sitt jobb men jag skulle inte säga att det här är en ny holy grail-produkt för mig.
 
Den finns att köpa hos bland annat Kicks (175 kr) och Apotea (139 kr).
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Recensioner
Taggar: Recension, Review, Sverige, charlottamydear, face cleansing and make-up removing gel, nuxe, reve de miel, skönhetsblogg, svensk
Visa fler inlägg