MAKE UP FOR EVER Ultra HD Foundation

Jag älskar ju att köpa och testa nya foundations. För mig är huden otroligt viktigt i en snygg sminkning så det är någonting som jag gärna lägger pengar på. Dessutom är jag otroligt blek 10 månader om året och generellt så brukar lite dyrare märken ha ett större utbud av olika nyanser. Jag köpte MAKE UP FOR EVERs vanliga HD Foundation i januari och jag älskar den, så när jag hörde att de skulle släppa en förbättrad version blev jag givetvis nyfiken! Tyvärr har jag inga prisuppgifter ännu då den inte har släppts i Sverige men jag gissar på att den kommer att kosta runt 400 kronor. Vill ni se hur den ser ut på och hur den höll på min hud under dagen så kan ni kolla in klippet nedanför:
 
3 kommentarer
publicerat i Recensioner
Taggar: Recension, Review, Sverige, first impressons, make up for ever, sephora, ultra hd foundation

Lorac Unzipped Palette

Jag köpte en hel del smink när jag var i USA för ett par veckor sedan. Bland annat så köpte jag Loracs Unzipped Palette som jag har varit sugen på ett tag och häromdagen så passade jag på att filma en video när jag testade den! Jag äger två Lorac-paletter sedan tidigare och det jag tycker att de är riktigt grymma på är matta ögonskuggor - och den här paletten var inget undantag! De skimriga skuggorna är ganska mjuka och flygiga och behöver en lite klistrigare bas för att fästa ordentligt men det är inget som stör mig avsevärt. Jag är än så länge riktigt nöjd med den här paletten och jag tror att jag kommer att använda den riktigt mycket!
 
I Sverige finns den att köpa hos Craycray.se och där kostar den 529 kronor!
 

H&M satsar på skönhetsprodukter!

Nej, jag har inte gått upp i rök. I sommar har jag varit mest aktiv på YouTube (glöm inte att kolla in där) men jag känner att det är synd att bara låta min blogg stå helt tom. Jag har haft den här bloggen i snart fem år och även om YouTube är min nya lilla bebis så vill jag hålla kvar vid mitt bloggande. Så, nu vet ni det!
 
Jag började använda smink ganska tidigt, ungefär när jag var 11 men då körde jag mest på kladdig kajalpenna och mascara. I högstadiet började jag att testa nya sminkprodukter och då var det ofta H&Ms egna smink som gällde. Sedan jag gick på högstadiet (vilket är mer än åtta år sedan) så har det liksom inte hänt så mycket med H&Ms sminksortiment - fram tills nu. H&M har nämligen bestämt sig för att byta ut hela sin sminklinje och släppa helt nya produkter i nya förpackningar, dock till samma budgetvänliga pris. Superkul!
 
 
Igår var jag och mina föräldrar ute på en liten shoppingrunda och självklart släpade jag in dem på H&M så att jag skulle få botanisera mig lite bland det nya sminket. Jag kom hem med sex nya produkter och nu är jag enormt spänd på att testa dessa! Det kommer att komma upp en First Impressions på min YouTube-kanal och sedan även separata recensioner här på bloggen när jag har testat produkterna ordentligt. Är det något ni är särskilt nyfikna på så är det bara att hojta till så ska jag försöka att recensera den produkten först!
 

Ögonskuggspalett i "Aubergine Dream" 129 kr


Bronzer i "Sheer Tan" 79.50 kr


Puderrouge i "Deep Brown" 79.50 kr


Velvet Lip Cream "Enchanté" 79.50 kr


Ögonpenna i "Come in Third" 49.50 kr

Nagellack "Green Machine" 49.50 kr
0 kommentarer
publicerat i Nyinförskaffat
Taggar: Bronzer, aubergine dream, come in third, deep brown, enchanté, green machine, h&m, nagellack, nylansering, puderrouge, rouge, sheer tan, smink, velvet lip cream, ögonpenna, ögonskuggspalett
Visa fler inlägg