Collective Haul

Jag lovade mig själv att jag skulle börja spara pengar inför min kommande flytt till Norge så fort jag kom hem från New York. Det gick sådär. Här är det som jag har lyckats införskaffa mig under de senaste veckorna!
 
0 kommentarer
publicerat i Videor
Taggar: Haul, Lush, Sigma, Sverige, big, charlottamydear, lash sensational mascara, maybelline, schampokaka, skönhetsblogg, svensk, veganese, z palette, zoeva

Mac Factor Creme Puff Blush

När jag satt och surfade på Kicks hemsida för några dagar sedan fick jag syn på de här nya rougen från Max Factor. Då jag för tillfället var i Stockholm och på shoppinghumör så slog jag till på två av dem! Det första jag tänkte på när jag såg dem var att de var lite lika mina favorit-rouge från Hourglass, ni vet lite sådär melerade och subtilt skimmriga! De färgerna jag fick med mig hem var «Seductive Pink» och «Nude Mauve». Jag tycker att de blir jättefina på huden! De är lagom pigmenterade och ger kinderna ett härligt glow. Det bästa av allt är att de bara kostar 125 kronor (99 kr just nu på Kicks) till skillnad från rougen från Hourglass där man får langa fram 365 kronor!
 
Här hittar du dem på Kicks hemsida och här är de på Elevens hemsida!
 
«Seductive Pink»
 «Nude Mauve»
 
En kommentar
publicerat i Nyinförskaffat
Taggar: Sverige, creme puff blush, hourglass, max factor, nude mauve, rouge in love, seductive pink, skönhetsblogg, svensk

Min Go-To Sminkning | Februari 2015

Den här videon skulle egentligen ha lagts upp igår men det tog typ nio timmar för videon att ladda upp (morr). Hur som helst, i den här videon visar jag er min go-to sminkning för februari månad. Hoppas att ni gillar den!
 
0 kommentarer
publicerat i Videor
Taggar: Sminkning, Tutorial, Video, Youtube, charlottamydear, skönhetsblogg, svensk
Visa fler inlägg