Golden Smoky Eye

Idag visar jag er en sminkning som jag gjorde under veckan med min nya palette från NARS. Alltså, jag kan inte komma över hur ljuvlig Himalia faktiskt är! Alla skuggor i den här paletten är helt fantastiska men Himalia är helt klart min favorit!
 
0 kommentarer
publicerat i Videor
Taggar: Sminkning, Sverige, Tutorial, Youtube, charlottamydear, himalia, nars, narsissist, skönhetsblogg, svensk

Mini-haul

Idag trotsar jag min rediga förkylning (plus pluggstress/ångest) och kör en liten haul! Det är ingen överdrivet stor haul men det behöver ju inte alltid vara så himla mycket! Hoppas att ni gillar videon!
 
0 kommentarer
publicerat i Videor
Taggar: Haul, Sverige, bh cosmetics, charlottamydear, city lights, craycray, dual-intensity, fit me, galaxy chic, gel nail lacquer, isadora, matte + poreless, maybelline, nailsinc, nars, narsissist, porchester square, sephora, skönhetsblogg, svensk

NARS NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Jag har suktat länge efter den här paletten, jag har övervägt att köpa den på internet och jag har även stått inne på Sephora och stirrat på den ett antal gånger. I lördags fick den äntligen följa med mig hem och jag kan inte sluta titta på den! Den här paletten innehåller åtta ögonskuggor i NARS nya Wet/Dry formula. Ögonskuggorna går alltså att använda både med en torr och en fuktat pensel för att på så sätt kunna variera intensiteten. Här nedanför har jag swatchat dem på bar hud (utan primer) och de är så fina att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! Jag har bara använt den här paletten en gång men än så länge är jag riktigt imponerad!

Paletten finns att köpa i Sephoras butiker där den kostar 510 kronor eller via HQhair där den kostar £45 (578 kronor).


Dry: Europa, Himalia, Ursa Major & Subra

Wet: Europa, Himalia, Ursa Major & Subra

Dry: Andromeda, Lysithea, Giove & Sycocrax
Wet: Andromeda, Lysithea, Giove & Sycocrax
0 kommentarer
publicerat i Nyinförskaffat
Taggar: Recension, Review, Sverige, dual-intensity, eyeshadow palette, nars, narsissist, sephora, swatch, swatches
Visa fler inlägg