Purple & Gold Smoky Eye

En ny video? På en onsdag? Ja, det är sant! Jag hade tänkt köra igång mitt sommarschema (inte för att jag har något inte-sommarschema) och då hade jag tänkt lägga ut videor på min svenska kanal på onsdagar och söndagar och de veckorna jag hinner lägger jag ut en video på fredagar på min engelska kanal. Dagens video blev i alla fall någon form av lila sotning med en liten skvätt av guld. Jag har kört på mesiga sminkningar alldeles för länge så idag behövde jag lite drama och färg. Den här sminkningen passar perfekt när man ska på fest eller om man ska gå och handla på ICA, det beror på vad du föredrar. Jag älskar lila ögonskuggor till min ögonfärg men använder det alldeles för sällan. Mitt mål i sommar är verkligen att försöka få in mer färg i mina sminkningar! Hoppas ni gillar videon!

0 kommentarer
publicerat i Sminkningar, Videor;
Taggar: Fig. 1, MAC, Naked2, Sminkning, Sverige, Tutorial, Urban Decay, Video, Youtube, lila, naked2 basics, skönhetsblogg, smoky eye, sotning

Real Techniques Bold Metals i Sverige

Ni har säkert inte missat att delar av Bold Metals-kollektionen från Real Techniques har hittat till Sverige. Dessa premium-borstar säljs just nu exklusivt på H&M. När jag köpte dessa fanns det endast tre borstar i butiken men jag har för mig att resten kommer att tilkomma snart. Eftersom de här borstarna kostar lite mer än de vanliga Real Techniques-borstarna valde jag att bara köpa två till att börja med. Efter mycket om och men kom jag hem med #100 Arched Powder (349 kr) och #301 Flat Contour (339 kr).

Om man jämför dessa med de vanliga RT-borstarna känns dem helt klart mer lyxiga. De är om möjligt ännu mjukare, de ligger tungt i handen och de har världens snyggaste design. #100 använder jag hellre till bronzer än till mitt vanliga puder, till puder föredrar jag helt enkelt en tätare borste. Till bronzer är den, som sagt, perfekt. I och med att den är så fluffig är det lätt att applicera bronzern lätt och naturligt. #301 är den mest perfekta contour-borsten i min bok. Den ger ett precis men ändå soft resultat (+ att jag älskar roséguld).
 
Jag är otroligt sugen på resten av borstarna i serien och kommer definitivt försöka hunt them down när jag åker till USA i sommar! Har ni testat några av dessa borstar? Är det någon jag särskilt borde spana in?

#301 Arched Powder & #301 Flat Contour
 
 

Collective Haul | Feelunique, Cult Beauty & BonnyBonny

Jag har tröstshoppat en del. Det råkade bli en hel del hudvård men även lite smink som på något mystiskt sätt ramlade ner i min kundkorg. Hudvården behövde jag faktiskt eftersom min hudvårdsrutin har varit helt kass den senaste tiden! Jag tänkte att jag ska försöka samla ihop mitt liv och min hudvårdsrutin nu igen efter den här hemska C-uppsatsen som jag (förhoppningsvis) snart är klar med. Jag är otroligt nöjd med alla produkterna som jag har köpt den senaste tiden och ni kan definitivt förvänta er ett par recensioner i framtiden. Jag har redan hunnit med att blogga om serumen och ögonskuggspaletten så är ni sugna på att läsa mer om dessa så hittar ni blogginläggen här och här.

Förresten, jag vet att många är nyfikna på det här med tull när det gäller Feelunique. Jodå, man kan åka på tull när man beställer därifrån. Jag gör det varenda gång (suck och stön och allt därimellan). Som tur är så betalar Feelunique tillbaka tullkostnaden till dig om du mailar dem en bild på kvittot, toppen!

0 kommentarer
publicerat i Videor
Taggar: Amazing Face Moringa Cleansing Balm, Emma Hardie, Feelunique, PO Effector, Sverige, Urban Decay, YE Effector, bonnybonny.se, charlottamydear, collective haul, cul beauty, glow tonic, it's skin, maybelline, naked 2 basics, pixi, power 10 formula, skönhetsblogg, tull
Visa fler inlägg