Testar smink från E.L.F

Som jag skrev tidigare i veckan så har jag varit sugen på att testa smink från E.L.F cirka hur länge som helst! Planen var ju egentligen att testa produkterna tidigare i veckan men eftersom det läppstiftet jag fick hem (här kan ni se en bild på det) hade råkat ut för ett smärre produktionsfel så fick det vänta. Igår testade jag äntligen produkterna och överlag är jag faktiskt riktigt nöjd. Jag kommer definitivt klicka hem fler produkter från E.L.F i framtiden så har ni några rekomendationer så får ni gärna lämna dem i en kommentar!
 
Här är produkterna som jag använde:
 
E.L.F är förresten cruelty free, woho!
 
0 kommentarer
publicerat i Videor
Taggar: Bronzer, charlotta storsveden, charlottamydear, cruelty free, day to night, e.l.f, elf, matte lip color, tea rose, waterproof eyeliner pen

Inglot och Kiko kommer äntligen till Sverige!

Men alltså världens bästa nyhet! Snart öppnar Mall of Scandinavia i Solna, något som jag inte har brytt mig särskilt mycket om eftersom jag sällan hänger i Solna när jag är i Stockholm. Nu fick jag dock en utmärkt anledning att försöka ta mig ut dit eftersom både Inglot och Kiko kommer att säljas där! Alltså, halleluja! Jag har väntat i flera år på att Inglot ska börja säljas här i Sverige och äntligen är det dags!
 
 

Vad hände här?

Förra veckan bestämde jag mig för att jag skulle testa lite produkter från ELF. Jag har varit nyfiken på det märket i flera år och nu fick jag äntligen tummen ur och klickade hem lite produkter. Jag har länge varit sugen på att testa deras matta läppstift i färgen Tea Rose så det var den förpackningen jag slet upp först. Gissa om jag blev förvånad när jag såg att det bara var ett halvt läppstift! Jag gissar att det har blivit något fel i produktionen och att det bara har blivit halvfyllt. Jag har i alla fall mailat företaget som jag köpte läppstiftet från för att få hem ett nytt. Egentligen hade jag tänkt filma en video med dessa produkter idag men det känns inte så kul att visa upp ett trasigt läppstift så det får vänta. Har det här hänt någon av er någon gång?
 
 
 
Visa fler inlägg