Snapchat Q&A

En av mina favoritappar just nu är Snapchat! Jag använder den mest till att skicka fula bilder till mina vänner och jag är riktigt dålig på att uppdatera min My Story. Min Snapchat är dock alltid öppen och ibland skickar ni frågor till mig, så jäkla kul! I vanliga fall brukar jag svara er dirket på Snapchat men häromdagen bestämde jag mig för att göra det till en video istället!
 
Vill ni lägga till mig på Snapchat heter jag 'cstorsveden'
 
0 kommentarer
publicerat i Videor
Taggar: charlotta storsveden, charlottamydear, q&a, snapchat

Anastasias Cream Contour Kit i Fair

Att konturera mitt ansikte är inte direkt någonting som jag gör till vardags, det är jag alldeles för lat för. Bronzer kör jag däremot alltid på så någon form av konturering gör jag ju. De senaste åren har marknaden fullkomligt exploderat med contour kit av alla de slag och även om jag inte kör någon extrem konturering till vardags så tycker jag ändå att det är en kul sminkprodukt. Igår ramlade Anastasias Cream Contour Kit ner i min brevlåda och jag är så pepp på att börja testa den är produkten! Jag kommer att filma en First Impressions-video under veckan så än så länge har jag bara swatchat de olika krämerna! Jag gissar att den videon kommer ut någon gång under nästa vecka så ni får hålla utkik antingen här eller på min YouTube-kanal!
 
Jag köpte min palett hos Cult Beauty där den kostar £39 (ca 508 kronor)!
 
 
En kommentar
publicerat i Nyinförskaffat
Taggar: Anastasia, charlotta storsveden, charlottamydear, contour kit, cream contour kit, fair

Farväl Charlotta, my dear!

Som ni kanske har märkt så har jag sakta men säkert börjat ändra mitt avnändarnamn på alla sociala medier som jag använder. När jag startade den här bloggen hette den Call me Charlie sedan bytte jag till Charlotta, my dear och nu är vi (förhoppningsvis) framme vid sista stadiet där jag faktiskt använder mig av mitt riktiga namn. Jag känner att det här är mycket mer jag (eh, ja det är ju liksom mitt riktiga namn) och jag känner mig mycket mer "at peace". Men hörrni, ingenting kommer att förändras (förutom att jag hoppas uppdatera bloggen lite oftare) utan det är fortfarande samma gamla sminknördiga Charlotta! Så, nu har jag levererat den informationen och jag får väl passa på att önska er en härlig söndag!
 
 
 
Visa fler inlägg